ZigBee® 3.0: det smarta trådlösa protokollet

Du kan dimma, ändra färg, justera ljuset med ett knapptryck: det är inte bara ljussystem som baseras på ZigBee-standarden® 3.0. Den trådlösa standarden är mångsidig, förbrukar minimalt med ström och är enkel att installera. Den passar utmärkt för dig som smidigt vill koppla ihop belysningssystem, men som inte vill hålla på med komplicerad teknik. Därmed är en teoretisk räckvidd på upp till 100 meter möjlig, för alla typer av boenden, hus och kommersiella utrymmen.

SLV VALETO® SMART LIGHT-SYSTEM

Den intelligenta ljuslösningen för privatbostäder, hotell, restauranger och butiker. Tack vare ZigBee® 3.0-standarden är den kompatibel med många konventionella Smart Home-system:

• Schneider Electric
  • Philips Hue
  • Amazon Alexa
  • m.m.

Styrningen sker smidigt via fjärrkontroll, app eller Amazon Alexa. SLV VALETO® SMART LIGHT-SYSTEM kan naturligtvis även installeras i befintliga elektriska installationer.

Kompatibel och testad med Schneider Electric-produkter

Med VALETO® SMART LIGHT-SYSTEMET erbjuder SLV ett ljusstyrningssystem som är kompatibelt med en rad olika system, baserat på ZigBee® 3.0-standarden.

Schneider Electric PlusLink-produkter, som stödjer kopplingsdosor, dimmers, jalusier, rörelsedetektorer samt 1-10V- och DALI-gränssnitt, kan enkelt integreras i systemet.
Således är en komplett sömlös integration av omkopplaren med olika kopplingsprogram möjlig. Och inom ramen för det framtida samarbetet med Schneider Electric erbjuds också ytterligare användarlösningar.

Läs mer om olika lösningar och produkter i ett särtryck som bifogas här. Det är hämtat från SLV's produktkatalog för 2021.