Vi har många kunder från Norge, men vi har i dagsläget ingen möjlighet att leverera till leveransadresser utanför Sverige. Vi jobbar på det, men vi har ännu inte alla pusselbitar på plats.


Vi har emellertid en del kunder från Norge som valt att ange en leveransdress i Sverige och därmed hämtat ut vår leverans i Sverige och sedan transporterat den in över gränsen till Norge. All tull- och eventuell skatteredovisning sker alltså på eget ansvar. Många av de med Oslo som bostadsadress har som exempel valt leverans till


Ditt namn

POSTE RESTANTE

45201 STRÖMSTAD


men även andra leveransadresser har förekommit på den svenska sidan av gränsen till Norge.


För de som kan tänka sig att hämta sin leverans i Strömstad så finns det ytterligare möjligheter. Om man som norsk medborgare går in på http://www.posterestantestromstad.no/, registrerar ett konto och anger den adress man erhåller där som leveransadress när man beställer hos oss, så kan man hämta sin leverans via dom och i vissa fall få andra fördelar.


När det gäller betalning så fungerar endast betalning med kort genom Dibs för dig. Om du oavsett anledning tvingats avbryta ditt köp med Dibs en gång i vår butik så är vår erfarenhet att man som kund tyvärr måste börja från början, helst i ett nytt fönster eller i en annan browser.


Vill slutligen påminna om att vår normala leveranstid framgår vid varje enskild produkt.


Lycka till!